Menu
5162
5163
Nightlife als gevelverlichting bij een bedrijvencomplex aan de Plompertstraat te Rotterdam
5660
5654
Go! in het Gelre ziekenhuis te Apeldoorn
5655
5661
Allround in de Amsterdam ArenA
220
225
CELO inbouw in BDO te Nijmegen
5659
5656
S-Sense bij Taveerne De Watermolen te Velp

Dé noodverlichtingspecialist

Famostar noodverlichting combineert kennis en ervaring met een breed gamma aan kwalitatief hoogwaardige producten en diensten.

Bij het toepassen van noodverlichting zoekt Famostar samen met u naar de beste oplossing. Deze kenmerkt zich door een optimale afstemming van de producteigenschappen zoals kwaliteit, onderhoudsgemak en vormgeving met de specifieke eigenschappen en ontruimingsproblematiek van het gebouw en de toepassing.

Dé ideale projectoplossing

Iedere situatie is uniek en vraagt om een specifieke inrichting van de noodverlichtingsinstallatie. Famostar ondersteunt u met product- en serviceoplossingen geschikt voor elk project in ieder segment.

Link: http://www.famostar.nl/CELOsign

Nieuw! CELO sign

Vluchtwegaanduiding met hetzelfde inbouwgemak: CELO sign is ons gloednieuwe armatuur uit de CELO-familie. Maak kennis met de eigenschappen en bekijk alle types via het productfilter.

Link: 3552

Projectoplossing in led

Combineer de productfamilies Go! en CELO voor een complete en duurzame projectoplossing in led: vluchtwegverlichting en –aanduiding met een eenvormige, zakelijke en rustige uitstraling.
De 80-20-regel van Famostar

Link: 4610

Pro

Met trots presenteren we u onze productlijn Pro. Dé complete, waterdichte en robuuste professional in led. Maak kennis met de bijzondere eigenschappen van Pro.

Link: 446

Altijd op de hoogte blijven?

Mis niet langer de laatste ontwikkelingen van Famostar en de noodverlichtingsmarkt.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Link: 1896

10 jaar garantie

De standaardgarantie van 2 of 4 jaar op noodverlichtingsarmaturen wordt bij correct onderhoud verlengd tot maar liefst 10 jaar. Dit geheel kosteloos, omdat uw veiligheid voor ons telt!
Voorwaarden