Menu
5162
5163
Nightlife als gevelverlichting bij een bedrijvencomplex aan de Plompertstraat te Rotterdam
5660
5654
Go! in het Gelre ziekenhuis te Apeldoorn
5655
5661
Allround in de Amsterdam ArenA
220
225
CELO inbouw in BDO te Nijmegen
5659
5656
S-Sense bij Taveerne De Watermolen te Velp

Dé noodverlichtingspecialist

Famostar noodverlichting combineert kennis en ervaring met een breed gamma aan kwalitatief hoogwaardige producten en diensten.

Bij het toepassen van noodverlichting zoekt Famostar samen met u naar de beste oplossing. Deze kenmerkt zich door een optimale afstemming van de producteigenschappen zoals kwaliteit, onderhoudsgemak en vormgeving met de specifieke eigenschappen en ontruimingsproblematiek van het gebouw en de toepassing.

Dé ideale projectoplossing

Iedere situatie is uniek en vraagt om een specifieke inrichting van de noodverlichtingsinstallatie. Famostar ondersteunt u met product- en serviceoplossingen geschikt voor elk project in ieder segment.

Link: 4610

Nieuw! Pro

Met trots presenteren we u onze nieuwe productlijn Pro. Dé complete, waterdichte en robuuste professional in led. Maak kennis met de bijzondere eigenschappen en bekijk alle types via het productfilter.

Link: 3552

Projectoplossing in led

Combineer de productfamilies Go! en CELO voor een complete en duurzame projectoplossing in led: vluchtwegverlichting en –aanduiding met een eenvormige, zakelijke en rustige uitstraling.
De 80-20-regel van Famostar

Link: 446

Altijd op de hoogte blijven?

Mis niet langer de laatste ontwikkelingen van Famostar en de noodverlichtingsmarkt.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Link: 1986

Nightlife

De vluchtweg eindigt niet bij de nooduitgang. Nightlife van Famostar combineert nood- met effectieve beveiligingsverlichting voor buiten.
Maak kennis met de nieuwe vormgeving en eigenschappen...

Link: 1896

10 jaar garantie

De standaardgarantie van 2 of 4 jaar op noodverlichtingsarmaturen wordt door Famostar bij correct onderhoud verlengd tot maar liefst 10 jaar. Dit geheel kosteloos, omdat uw veiligheid voor ons telt!
Voorwaarden